Ana SayfaHaberler | Duyurular | Avantaj Rehberi | Kim Nerede? | Forum | Fotoğraf Galerisi | Etkinlikler | Linkler | Site İçi Arama | Sanal Tur
» E-mail adresiniz:
» Şifreniz:
  » Web Üyesi Olun
  » Dernek Üyeliği

  » Tüzük
  » Tarihçe
  » Bize Ulaşın
  » Banka Hesap No
  » Yönetim Kurulu
  » Kristal Martı
  » Dernek Üyeliği
  » Dosyalar
  » Kullanım Kuralları
  » Basında Biz

  » Sunduklarım
  » Aradıklarım
  » KALbin Arama

  » Ürünler





  » Emlak
  » Vasıta
  » Eşya
  » Özel Ders
  » Diğer


paylas



eNroll® CM

© SAY Ajans
ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANI…
Tüm mezunlarımızdan depremden etkilenen bu 45 öğrencimizin acil ihtiyaçları için destek olmalarını bekliyoruz.
NE YAPTIK?

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından mezunlarımıza yönelik olarak yapmış olduğumuz çağrı neticesinde toplanan bağışlar ile ilk etapta deprem bölgesine bir tır su gönderilmiştir.
Gelen bağışın ikinci etapta ne şekilde değerlendirilmesini tespit edebilmek amacıyla, okul öğrencilerimize ve mezunlarımıza çağrı yaparak depremden doğrudan veya dolaylı olarak etkilenen mezun/öğrenci sayısı belirlenmiştir.

BİLANÇO!
Yapmış olduğumuz ön çalışma neticesinde maalesef ağır bir bilanço ile karşı karşıyayız.
Depremden etkilenen öğrenci sayısı 45…
Gerek yakınlarını kaybeden gerekse oturduğu evi ve tüm maddi varlığını kaybeden, yeni şehirde acilen yeni hayatlar kurmak zorunda olan öğrencilerimiz var.

NE YAPACAĞIZ?
İlk etapta deprem şartı ile yapılan bağışlardan elimizde kalan miktar ile okulların açılacağı 20 Şubat tarihine dek öğrencilerimizin acil şekilde yol vb. masraflarını karşılayabilmek için burs olarak öğrencilerimize ulaşacağız. Ancak elimizdeki tutar kısıtlı ve vakit az.

DENİZDEKİ RÜZGARI HEP BİRLİKTE KARŞILAMA ZAMANI
Tüm mezunlarımızdan depremden etkilenen bu 45 öğrencimizin acil ihtiyaçları için destek olmalarını bekliyoruz.
İlk etapta yapacağınız maddi bağışlar acil çözüm önerilerinin geliştirilebilmesi için büyük önem taşımaktadır…Bazı öğrencilerimizin aileleri için eşyalı ev, iş imkanı gibi farklı ihtiyaçlar da mevcut. Maddi bağışın yanı sıra bu anlamda destek verebilecek mezunlarımızın da aşağıdaki dernek telefonlarımızdan bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz.

Tel: 02163478843
Eposta:bilgi@kalid.org
WhatsApp: 0530 922 85 92-0533 964 79 73
Bağış için hesap numaramız:
Hesap adı: KALİD Garanti Bankası (Kadıköy Şubesi) IBAN : TR62 0006 2000 0880 0006 2945 62
Euro Hesabı:TR82 0006 2000 0880 0009 0521 06 Dolar hesabı:TR12 0006 2000 0880 0009 0521 05
Kredi kartı ile bağış yapmak isteyenler aşağıdaki linkten yapabilir:
https://fonzip.com/kalid/deprem-kampanyasi
<<< geri


SIK KULLANILANLARA EKLE | ANASAYFAM YAP

  » Site İçi Arama
  » Internette Arama










Kadıköy Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı Web Sitesi